Opdatering: Der var 12 der deltog i ridtet.

Man kan deltage lige så mange gange man vil.

Vi rider sammen i mindre grupper eller hver for sig. Ridtet foregår et sted rytteren/personen selv bestemmer. Ridtet skal rides, gåes eller køres på et tidspunkt fra fredag d. 26. marts kl. 8 til og med mandag d. 5. april kl. 20. Længden på ridtet skal være imellem 3 og 15 km. Dokumentation med billede af rytter med startnummer og screenshot af RunMy Map eller anden app, hvor der står dato og distance, sendes til mailadressen som står nederst i opslaget.

Hver deltager får tilsendt et diplom via mail, med distancen og tiden på og en rigtig fin roset med posten. Pris: 100 kr.

Overskuddet går til klubben, så der kan laves andre arrangementer.

Vi beder jer overholde Corona restriktionerne.

Oplysninger: Navn, Adresse, mailadresse, telefonnummer, hestens navn, screenshot af betaling sendes til formand@sjsrideklub.dk

Betaling: MobilePay til kasserer Henriette B. Olsen på 51244515, skriv navn og sjs ridt i kommentaren.
Bankkonto Reg. Nr. 7040 Kontonummer 1606648, skriv navn og sjs ridt i kommentar.

Sidste tilmelding er min 24 timer før man vil ride. Der skal lige være tid til registrering og til at sende mail ud med startnummer. Vi opfordrer til at man rider med startnummeret (det kan sættes i en plastiklomme og sættes fast på ryggen af rytteren eller på underlaget).

Man skal ikke være medlem af en klub for at starte, men hvis I har lyst, så kan I melde jer ind i SydJysk Sportsrideklub. Det koster 200 kr. som passiv medlem og 300 kr. for aktiv medlem. Vi har mange gode arrangementer om året.

Startnummer sendes på mail hurtigst muligt efter tilmelding. Det er ikke tilladt at bruge alm. startnumre. Hvis ridtet ikke gennemføres og dokumentation ikke er tilsendt senest tirsdag d. 6 april kl. 20, så er ridtet ikke godkendt og man modtager hverken roset eller diplom.

Rosetterne bestilles først efter sidste tilmelding, så man skal først forvente, at modtage rosetten i slutningen af april eller start maj.

Kontaktoplysninger: Lene Rifbjerg Erichsen, Formand Sydjysk Sportsrideklub, formand@sjsrideklub.dk

Rosetten til påskeridtet kommer til at ligne rosetten til højre, men

vil være i påskefarver f.eks. gul med sølv eller guld med grønt.

SJS roset 2020