Vores D-stævne d. 5 og 6 maj 2018 er aflyst

Vi aflyser forebyggende i forhold til herpes virus. Vi har ingen syge heste.

Hvis du har været tilmeldt til stævnet, har du fået en sms, hvor der står, at du skal skrive en mail til kasserer@sjsrideklub.dk og skrive hvilke klasser du har været tilmeldt, oplyse dit kontonummer og så vil du få dine penge retur. De 30 kr. det koster at tilmelde sig på GO, kan vi desværre ikke give tilbage, da de går til GO.

D-stævne 5 og 6 maj.

Hvis du vil tilmelde dig Cup klasserne, så skal du tilmelde dig samme program både lørdag og søndag. Du betaler, når du tilmelder dig lørdag, men denne betaling er for begge afdelinger af cuppen.

Der er klasser/sværhedsgrader til alle ryttere. Til stævneryttere, som ikke har så meget erfaring, har vi LD 1 og 2, hvor alle godkendte ryttere får en roset. Til de erfarne stævneryttere har vi cupklasserne, hvor der er pengepræmie og til sidst har vi MB, MA og Prix st. George.

Se link:

http://go.rideforbund.dk/staevnekalender/vis-staevne.aspx?eventid=Prop00030540

SJS vinder 3. plads i D10 mesterskab

Lige hjemvendt efter en tur til stævne på Dalbyrideklub. Her blev der afholdt C-stævne med Distriktsmesterskab for hold i dressur.

Sydjysk Sportsrideklub stillede hold med 4 af vores dygtige equipager: Dorte Brüggert, Denise M. Andresen, Signe K. Gøtske og Camilla Saattrup.

Der var 8 hold i konkurrencen, hvor de alle på nær os kommer fra store klubber, der har eksisteret i mange år. Vi er derfor utroligt stolte af vores 3. plads. Vi havde ikke turdet håbe på en placering, så derfor nåede 2 af vores equipager at køre hjem, men Denise nåede dog tilbage til præmieoverrækkelsen på et hængende hår.

Vi ønsker alle vore ryttere tillykke – Tak for indsatsen.

img_35181

img_35101