SJS vinder 3. plads i D10 mesterskab

Lige hjemvendt efter en tur til stævne på Dalbyrideklub. Her blev der afholdt C-stævne med Distriktsmesterskab for hold i dressur.

Sydjysk Sportsrideklub stillede hold med 4 af vores dygtige equipager: Dorte Brüggert, Denise M. Andresen, Signe K. Gøtske og Camilla Saattrup.

Der var 8 hold i konkurrencen, hvor de alle på nær os kommer fra store klubber, der har eksisteret i mange år. Vi er derfor utroligt stolte af vores 3. plads. Vi havde ikke turdet håbe på en placering, så derfor nåede 2 af vores equipager at køre hjem, men Denise nåede dog tilbage til præmieoverrækkelsen på et hængende hår.

Vi ønsker alle vore ryttere tillykke – Tak for indsatsen.

Julen 2015

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til 2016, hvor vi skal have afholdt den årlige generalforsamling + forhåbentligt også et par stævner.

Mvh. Sydjysk Sportsrideklub

Startlister med tider ligger på live.rideforbund.dk

Hej, så er der kommet tider på starterne til vores stævne i morgen. Vi glæder os til at se jer. Husk vejret tegner til at blive godt, så lad madpakken  blive hjemme og køb en lækker grillpølse, dagens ret (lasagne), en lækker toast eller hvad med en dejlig is – ja vi tilbyder lidt af hvert til priser, så alle kan være med.

Vi ses på Vranderupvej 113, 6000 Kolding.

OBS

Alle ponyklasserne er aflyst pga. for få tilmeldinger desværre – vi havde lige glædet os til at se alle jeres skønne ponyer – det var så hyggeligt sidste gang vi holdt stævne.

Rytterfesten er også aflyst – vi gir den “gas” på et andet tidspunkt.

Hesteklasserne er ikke aflyst, så fredag aften og lørdag formiddag ser vi frem til tage imod alle equipagerne der har meldt deres ankomst.